Imprescindible


Heu d’escoltar aquests fragments d’una entrevista amb Artur Mas (audio MP3). Diu coses com aquestes:

“Hi ha coses en les que no es pot cedir… perquè si claudiquem ens penjarem una hipoteca a sobre del país que difícilment la podrem pagar….”

 “Si el terme nació es treu de l’articulat i es posa al preàmbul, no es pot votar que SI a l’Estatut” “És irrenunciable”.

“El 50% dels impostos no es pot acceptar” “Si ha de quedar així, doncs NO”.

“Si les coses no van bé, estem disposats a dir NO”.

“Si això acaba amb un SI sense més, amb totes les renúncies del món…qui perd som nosaltres, com a poble, com a país, és Catalunya”

 “No perseguim protagonisme i fotografies”.

29 thoughts on “Imprescindible

  1. Mas ha demostrat ser el polític en el pitjor sentit de la paraula:

    Tot pel poder, cínic, mentider, demagog, traïdor…
    Si aquest fos un país seriós seria a hores d’ara un cadàver polític.

    M'agrada

  2. Retroenllaç: Encenalls

  3. I a sobre guanyaran les eleccions (qui els va parir…), no en tingueu cap dubte. Són els salvadors de l’estatut, i si no fos per ells no hauriem aconseguit res (és això el que es despren de les fotografies que no perseguien, no?).

    Quina sort que tenim amb CiU, no ens els mereixem no, els hem d’estar eternament agraïts… almenys, 25 o 26 anys tal com ell mateix diu, que és el temps de la nostra vida que ha venut en nom nostre. QUINS COLLONS.

    M'agrada

  4. Certament, fa llàstima veure com els polítics ens menteixen descaradament. Al nostre blog, Cimeraextra, també hem publicat aquelles coses que abans eren irrenunciables per en Mas, però que ara casualment ja no són al text estatutari. Penós.

    Però de mentiders, ho són TOTS. També la gent d’ERC. Sinò, a sant de què ara se les donen de purs i immacultas?? Les seves declaracions d’ara (No a l’Estatut!) si es comparen amb les de fa uns dies, setmanes o mesos (Sí crític, entitat nacional,…) posen de manifest que són víctimes d’un monumental atac de banyes.

    Aquestes canviants declaracions les podeu veure recopilades a http://cimeraextra.blogspot.com

    Cal fer foc nou!
    Salut compatriotes!

    M'agrada

  5. Oh la sociovergència … a la mínima que es demostra la seva incompetència o se’ls deixa en calces … s’indignen. Oi Jordi, que ja no us queden arguments ?

    M'agrada

  6. Quan es parla de política no es pot anar en contra de cap partit així perquè si, les coses no van d’aquesta manera. Pots tenir les teves preferències però… si no ets capaç de veure que aquest estatut aprovat és un bon estatut tens un problema. Podria no haver-lo acceptat però així qui guanyaria? ara s’obra un nou camí, caminem cap endavant i algun dia es podrà aprovar l’Estatut que sortí del parlament el dia 30.

    M'agrada

  7. Retroenllaç: El meu dip » Blog Archive » Les mentides de’n Mas…

  8. Brutal!
    L’únic però que hi trobo és que al muntatge podieu haver-lo fet amb “la cançó de les mentides”, que en català també n’hi ha una!!!

    M'agrada

  9. La Laia diu: ” 20. Laia – 9 February, 2006

    Quan es parla de política no es pot anar en contra de cap partit així perquè si, les coses no van d’aquesta manera. Pots tenir les teves preferències però… si no ets capaç de veure que aquest estatut aprovat és un bon estatut tens un problema. Podria no haver-lo acceptat però així qui guanyaria? ara s’obra un nou camí, caminem cap endavant i algun dia es podrà aprovar l’Estatut que sortí del parlament el dia 30. ”

    Doncs Laia… perquè primer deia que no era bo tant rotundament?

    Si primer penses una cosa i després una altra radicalment oposada en tants pocs dies de diferència i sense que la situació variï… per quin motiu és?. Com a mínim no em pots negar que és un canvi d’opinió molt sorprenent. És ètic canviar d’estratègia d’aquesta manera i amb aquesta facilitat pel que respecta al text que defineix les bases de la teva nació?

    Recordo que CiU l’única ideologia que ven a les campanyes electorals és el nacionalisme català. I amb aquests canvis d’estratègia no veig la preocupació per Catalunya de la que tant farda per enlloc.

    a) O abans no li preocupava Catalunya i només volia degradar el tripartit sent més ambiciós que ells i penjar-se la medalla de ‘Catalanista Radical’ forçant la situació.

    b) O ara no li preocupa Catalunya i prefereix un estatut descafeinat, una foto de ‘salvador de Catalunya’ i un pacte amb el PSOE per tenir més poder.

    c) O a) i b) són certes. I no l’hi ha preocupat mai Catalunya.

    Seria molt ingenu pensar que de cop i volta va veure que el poc que ‘haviem aconseguit’ (de l’estatut que volem aquí) estavem a punt de perdre-ho i va decidir signar-ho amb el PSOE (mentida, no van signar cap paper concret). Si penses això tingues en compte que ho van fer a correcuita i sense que les altres forces polítiques se’n enteressin. Tots sabem que si a la ‘nocturna’ reunió també hi hagués anat ERC (per exemple) haguessin pogut pressionar més.

    Jo al Mas ja no me’l crec. I la hipòtesi que em resulta més versemblant és que segueix l’estratègia del seu predecessor en el càrrec: tenir el màxim poder possible i mantenir-s’hi com més temps millor. Almenys com a prioritat número 1.

    Tant costa que els catalans ens posem d’acord? Tant costa fer-ho per exigir més, encara que només sigui una mica més?

    M'agrada

  10. Retroenllaç: La cantina dels encants

  11. JO SOC DEL PAIS VALENCIÀ i encara que no crec que el vostre estatut sigui el millor que podeu aconseguir es de bon tros millor que el nostre, per desgracia els nostres politics estan dispostos a dur-lo a terme sense altre partits, no deixeu que el vostre camine cap endavant amb uns quants partit, que sigui un estatut que represente a tots el catalans…

    M'agrada

  12. Jo penso qe espanya es el pixtor pais qe me ttrobat a la meva cara apart de qe son tots uns faches els del gobern espanyol!!!
    QE VISCA CATALUNYA I VALENCIA nois lluitarem fins a la mort.
    Ens podran di pagesos,ens podran dir caperols,pero no fills de puta perqe no som espanyols!!!!!!!!!!!!!!!.

    M'agrada

  13. avere k kullons! ni politika ni merdes, aki el k volem es k catalunya sigui un pais! k nosaltres podem demostrar k valem, k podem i k no ens rendirem fins arribar al nostre somni!!! aixo s lu d tutom!
    i….
    si espanya fos un donut, madrid seria inexistent, i a la primera queixelada CATALUNYA INDEPENDENT!

    M'agrada

  14. Algun dia catalunya sara INDAPANDENT…
    segire lluitan per la terra i els faxas i els espanyols podeu na dien que som un fills de puta per que no se qui ho es mes!!!

    Perque si jo sigues espanyola ja ma ves tirat per un per una finsetra!!

    Algun dia els catalans pertirem espanya en dos i catalunya sara independent!!! en Rajoi que tot el putu dia sta dien españa va mal i en zapatero españa muy bien sabeu que que us donguin pel cul als anormals espanyols,faxistes i nazis!!!

    ||*|| visca catalunya||*||

    Antifaxista 100%

    antinazis 100%

    catalana de naixament 100%

    M'agrada

Deixa un comentari