Valencià


Llegiu amb atenció les consideracions de Gabriel Bibiloni, lingüista mallorquí d’inqüestionables credencials independentistes, sobre l’expressió idioma valencià que s’ha inclòs a l’Estatut del País Valencià. Segons ell, convertir valencià en un adjectiu enlloc d’un nom (com estava fins ara) no consolida la secessió sinó tot el contrari. Té tota la raó que políticament no interessa donar la interpretació més negativa al fet, ja que ni és l’única ni per força la més plausible .

Anuncis

3 thoughts on “Valencià

 1. Doncs jo soc valencià i et puc dir que li doneu la interpretació que li doneu, el terme idioma esta pensat per a fomentar el secessionisme. Però el vertader problema, el que vol amagar la dreta espanyolista i blavera amb el conflicte valencià-català es el de la castellanització cada dia més bestia del País Valencià. Es molt curiós com tota aquesta gent que defensa la llengua valenciana i el “mosatros no parlem català” van a les manifestacions de la maneta de partits tan preocupats per les llengües “forals” com espana2000 i la resta d’escoria feixista (amb el recolzament, per cert, de grupusculs també catalans com eixe de “convivencia civica de cataluña” que diu que defensa als castellanoparlants oprimits de catalunya) i despres eduquen als fills en castellà per que és la llengua seriosa i la nostra només val per al cafenet i per a la falla i per a la paella dels diumenges…
  En fi, que li diguen com vulguen, català occidental, valencià, bacavés o la mare que en va parir. Però l’unic que volen es eliminar-lo i reduir-lo a una mena de curiositat històrica i folclòrica destinada només a filolegs romanticons.
  Nosaltres parlem català. Català de València, encara que ens agrade anomenar-lo valencià. És la nostra unica llengua, front a l’invasió castellanitzant. I la seguirem parlant diga el que diga en eixe estatut de merda que ens han fotut pel cul.

  Salut i que visca la terra! Ii*iI

  M'agrada

 2. JA, JA, JA FOTEUVOS CATALANEROS MERDOSOS

  MOSATROS ELS VALENCIANS MAI PARLAREM CATALA
  SEMPRE IDIOMA VALENCIÀ

  VIXCA EL REINE DE VALÉNCIA
  VIXCA L’IDIOMA VALENCIÀ

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s