Montilla


Ara que diuen que en Motilla serà el candidat del PSC la premsa oficial ha prohibit parlar del seu lloc de naixement i la rellevància que això té per ser president d'un país. Doncs bé, a nosaltres no ens agrada mirar-nos el melic i repetir consignes sobre la unitat social del país o frase buides d'aquestes. Mirem què fan pel món.

Als EEUU, país d'emigrants per excel·lència, cal haver nascut americà per a poder optar a la presidència. També cal tenir 35 anys i haver viscut al país un mínim de 14 anys. Les seves raons tindrien per posar això a l'article 2.1.5 de la Constitució. Això sí, per a ser governador d'un estat de la Unió no cal haver nascut als EEUU. És la diferència entre ser un país normal o una mera província.

5 thoughts on “Montilla

  1. Us saludo a tots des del meu monestir, amics i amigues!
    Oh! no m’he presentat…
    Sóc fray Louis de Lleó, un monjo asceta i bastant atractiu físicament que us ofereix un blog de poesia en català on sereu benvinguts tots menys tu, sí, tu, el nan aquell del pèl panotxa.

    http://epistolesafraylouis.blogspot.com/

    Deixeu els vostres comentaris al frare Louis i sereu recompensats amb un petó al front.

    M'agrada

  2. Per esdevenir president del Principat, cal ésser català, haja nascut fora o dins dels Països Catalans… en “Montilla”, nascut a terres castellanes, no ha esdevingut català; segueix essent castellà… i això l’anul·la per esdevenir-ne president…

    M'agrada

  3. MIRA MIRA QUE A MI EM VE UN ATAC DE PANIC…. ES FLIPANT!! MONTILLA PRESIDENT!!!
    SOM CATALANS, A BCN CASI NO ES PARLA EL CATALÀ, ELS FAXES…
    OHHH `PER DEU QUE ES AIXO CATALUNYA VA PEL CAMI DE LA DESGRACIA AMB TANS IMMIGRANTS (ESPANYOLS, MOROS SUDAKES) KULLONS.,.. I ENCARA ENS VENEN AMB NORMES I NO VOLEN PARLAR AL CATALA
    BE SI VOSALTRES VOLEU QUE SI MAI TINGUEU NETS NO CONEGUIN PRACTCAMENT EL CATALA JA US HO FAREU PO JO PENSO LLUITAR PERQUE L’ORGULL CATALAÀ NO MEL TREU NI DÉU!

    M'agrada

Deixa un comentari