Amunt


L'evolució del NO a les enquestes serà, entre avui i el dia del referèndum, clarament a l'alça. El diari més del règim que hi ha fa la seva entre els lectors de l'edició online. Al principi la majoria deia clarament que preferia que guanyés el si. A hores d'ara, mireu el que diu. Per no comentar l'enquesta de l'Avui, els lectors del qual son en una gran proporció convergents: 80% de NO. No és d'estranyar que estiguin nervisos al costat del si.  

¿Qué resultado prefiere que se imponga en el referéndum del Estatut?
Han contestado 3353 personas
 
 46.5%
No  
 51.6%
En blanco  
 1%
Nulo  
 1%

2 thoughts on “Amunt

  1. Aquest cop serà la primera vegada que voto, i em tocarà votar un referendum. Inicialment em decantava per el NO perquè era un clar vot independentista i català, però com a bon català vull que aquests senyorets que es fan anomenar espanyols em tornin tots els calers que m’han ROBAT. Així que amb el cor votaria NO, però amb el seny i la necesitat de diner que té catalunya (i que molts sindicats i socialistes no veuen…) aquest estatut votaré SÍ i després farem un cop d’estat i cremarem el palau del congrés. XD

    M'agrada

  2. XD:

    noi, estàs ben equivocat. Si una cosa NO ens donaran serà més calers. Un cop hagin fet tots els jocs de mans que els doni la gana ens donaran morralla. Per tant, si és per això, fes el favor de votar NO.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s