Canvi de vot


No ho han desmentit. Per tant, hem de suposar que les coses van per aquí. Carod diu que ERC s’abstindria a canvi de l’aeroport i que descarta votar NO al referèndum. Ja comencem! Què costa votar NO, que és la posició digna, la valenta i la que demostra autèntica independència mental? Una abstenció o un sí crític al referèndum son una bajanada o una traïció, respectivament. Els sobiranistes hem de tenir una opció de vot clara i diferenciada. Si ERC no lidera el NO, ens deixa totalment abandonats i sense referent. Els independentistes mai no poden votar que sí al referèndum, sota cap circunstància. A més, per què canviar de postura ara si els defensors de l’estatutet rebaixat i desnaturalitzat estan acollonits perquè si ERC fa campanya pel NO el resultat està garantit que no serà gaire positiu. I, en qualsevol cas, quina legitimitat tendran després per qüestionar-lo i seguir defensant la independència?

10 thoughts on “Canvi de vot

  1. Probablement ho haureu notat, oi?

    En els darreres dies la ofensiva de la resta de partits contra Esquerra està creixent a marxes forçades. És estratègia, clar. En cap moment esquerra s’ha posicionat per al si a l’estatut. Haurien d’haver canvis importants en el text i tot apunta que això no serà així en el Senat, ans al contrari, sembla que hi ha alguna conxorxa entre PP i CIU per rebaixar el llistó. CIU ho desmenteix, però ara per ara és Esquerra la que sempre ha estat conseqüent.

    La recomanació és considereu en les vostres informacions el uep http://www.esquerra.org És en aquest lloc on la informació no està manipulada.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s