Hipocresia


Alguns titulars i discursos sembla que volen convertir en un escàndol el fet que ERC i PP votin igual, com si algú pogués confondre les raons dels uns i els altres. Votar igual no és necessàriament votar el mateix. Per què votar amb el PP, encara que sigui per raons diametralment oposades està malament? Quina bajanada. Votar amb el PP, com ha passat amb l’estatutet valencià, previ pacte amb ells com en el cas del psc-PSOE sí que és escàndalós. Perquè han pactat la nostra destrucció nacional, en això estan d’acord. Dóna igual què voti el PP: els independentistes (d’ERC o d’altres grups més radicals) hem de votar NO i punt.

6 thoughts on “Hipocresia

 1. Totalment d’acord.
  Pero per ser un pais lliure fora del jou espanyol, tot el moviment independentista tindriem que treballar sota les directrius que ja va donar en el seu dia el professor Carles Muñoz Espinalt, tant vilment silenciades per el sr Jordi Pujol.
  Per que esclar l’unic objectiu del sr Pujol no era catalunya lliure, sino, arribar a ser el majordom distinguit del amo.
  Axi doncs si de veritat volem una catalunya lliure, tornem a aixecar la ciencia psicoestetica de Carles Muñoz Espinalt.
  Molts ja ho hem començat a fer.
  Si voleu mes informacio envieu un e-mail.

  M'agrada

 2. els freaks son aquests que no es treuen de sobre el complex d’esclau, i quant senten la paraula psicoestetica s’escagallonan a sobre, quedant mentalment anulats.
  Sr Pere no cal que s’amagui darrere el nom, no som cap grup mafios,
  Esteriam encantats que si alguna vegada deixa de pensar amb voste i mira mes pel pais, esta convidat a l’ associacio de practicans de la psicoestetica.
  Tambe l’exigeixo una mica de respecte per un grup de persones que estudien l’obra del professor Cales Muñoz Espinalt, al qual voste ni l’arriba a la soles de les sabates.

  M'agrada

 3. Atenció a l’última declaració de Duran i Lleida a El País:

  “El Estatuto aprobado por el Parlamento catalán es fruto de puros tacticismos. Maragall quiso presentarse más nacionalista que CiU. Y CiU más nacionalista que Esquerra”. […] “alimentamos unas expectativas al pueblo catalán que no se podían llevar a la práctica”.

  http://encenalls.blocat.com/post/1529/54273

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s