Traïció


Així com més en sabem, més escandalós resulta tot. Els que (també des de l’òrbita convergent) diuen que el que calia i el que cal és unitat nacionalista i despotriquen de les males relacions entre ERC i CIU, haurien de reflexionar sobre el que expliquen avui alguns mitjans: la reunió secreta entre Mas i Puigcercós en què ambdós es varen conjurar per no cedir a les rebaixes de Zapatero de forma precipitada. Qui va trair qui?

4 thoughts on “Traïció

  1. els únics que no traeixen ningú són els del PP i els del PSC-IC. Ells sí que són nacionalistes de veritat (sempre serveixen la seva nació, passi el que passi i diguin el que diguin), i no com ERC i CiU, que van de patriotes i només miren per ells…

    M'agrada

  2. Aprovar un Estatut ,( el valencià ) que no admet l’unitat de la llengua i que barra el pas als partits nacionalistes, quin nom rep aquesta actitud,¿ pot-ser el mateix oi ?. Doncs aquí a Catalunya tenim un partit independentista que gràcies el suport que dóna al PSOE a la Generalitat i a les Cortes espanyoles, fa que aquests tinguin quotes de poder per a excercir aquesta traïció.

    M'agrada

  3. Saltenc, no enredis. A dia d’avui els llaços de CIU amb el PSOE són molt més intensos que els d’ERC. Sí, els consellers d’ERC encara són al govern perquè qui té la facultat de nomenar-los és Maragall, que també resulta que està més allunyat den Zapatero que el traïdor d’Artur Mas.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s