10 thoughts on “Manifestació (II)

 1. Cataluña es una provincia de España! Eso lo sabe todo el mundo y lo estudian los niños en todo Europa. Mientras no haya una frontera y un Estado própio, eso seguirá así. Cataluña es igual como Andalucia una provincia y punto. Y si no gusta: CREAR UN ESTADO CATALÁN, con la consecuente deslocalización de todas las empresas multinacionales y Españoles ó sea: autodestrucción catalana…

  M'agrada

 2. També eren provincies espanyoles Argentina, Perú, Cuba, Filipinas… més recentment Guinea i el nord del marroc.

  I Espanyol, no ho dubtis, que ens sumarem a la llista.

  M'agrada

 3. Pero que inculto.. Argentina, Perú, Cuba, Filipinas… provincias españolas ??? Ja, ja, ja,,,,,, o querías decir coloñas??? – Qué imbeciles soys los rojos- Marchate a Rusia o a China chaval..

  M'agrada

 4. A la manifestació que cal anar és a la de demà, de dia 11, això per als que volem la independència de Catalunya sencera i sabem que la comunitat autònoma denominada Catalunya només és UNA PART més de la nació catalana. Merda per a Esquerra i per a tots els provincians, polítics, connivents i col·laboracionistes. Si voleu la nació sencera en comptes de la regió amb títol de nació veniu a la manifestació unitària: Som una nació, autodeterminació (de Fraga a maói de Salses a Guardamar) i mort als venuts d’Esquerra que són uns botiflers més.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s