Pactes


CIU diu ara que ERC no ha aconseguit res amb el seu suport a Zapatero. Que li han donat suport gratis. Efectivament, ERC va fer Zapatero president a canvi que s’aprovàs l’Estatut del Parlament. CIU sap millor que ningú quin Estatut s’ha aconseguit. Insuficient de totes totes. ERC ha aconseguit pactant amb el PSOE el que ells, botiflers, han passat per caixa a cobrar.  I ara, la polèmica del govern tripartit. Ho diu Carod-Rovira (que no és ni de lluny sant de la meva devoció):

«No tenim per què abandonar el nostre govern. Què volen? Que els que s’han carregat l’Estatut que vam aprovar, a més, els regalem el govern? De cap manera.»

5 thoughts on “Pactes

  1. i quan ERc faci el seu sí crític, també sereu tant vehements? Perquè no critiqueu al PSc i a ICV també? Aquest no cal fer-ho perquè són d’esquerres?
    Que potser us fa ràbia que el vostre suport incondicional al ZP no serveixi absolutament de res?

    M'agrada

  2. Sens dubte, aquí es defensarà el NO a qualsevol Estatut que no sigui l’aprovat pel Parlament amb el 90% dels vots. Digui el que digui ERC. Si ells també són capaços de trair el Parlament en sentiran de gruixudes, no ho dubtis.

    El PSC i ICV? Aquests partits no existeixen. ICV=PSC, PSC=PSOE.

    A més, l’Estatut no tenia prou vots per aprovar-se fins que CIU es va vendre per l’ambició de recuperar la poltrona.

    M'agrada

  3. Els convergents tracten ara de repartir les culpes per no asumir el seu acte de traidoria. PSOE, IC-V, PP i CiU son els artífexs d’aquesta gran desfeta. Quin dubte queda?

    Pero CiU s’ha reservat el paper estel.lar. A en Mas li cauran garrotades del cel fins el dia que deixi la política. Aquest home ha sentenciat la seva carrera amb aquest gran error i de retruc el poc prestigi nacionalista que li quedava al seu partit.

    En Duran, tampoc no se’n lliurarà. Per més que faci la viu-viu. S’ha acabat el seu joc. S’han tret la disfresa i han quedat retratats a la història. Tots els nacionalistes de veritat estavem esperant un error com aquest. CiU haurà de canviar la seva cúpula i netejar la imatge si vol recuperar la credibilitat.

    M'agrada

  4. Sabeu què passa? que Mas ho va fer tan bé amb la negociació de l’Estatut a Catalunya que ara tothom hi tenia dipositades unes grans expectatives. En comptes de fer una gran jugada, com aleshores, ara ha fet una gran cagada. Fins i tot els seus n’esperaven més.

    M'agrada

Deixa un comentari