Incomprensible


MasZPHo enteneu vosaltres? Ningú ho entén. La baixada de pantalons de CIU és tan sorprenent que ha deixat tothom desorientat. Què caram els va passar pel cap. La jugada no té res a veure amb la del Parlament, quan varen aconseguir situar el sostre de l’Estatut més amunt que no l’hauria posat el PSC.

Només hi ha una possibilitat, que ja es va intuir al seu moment: en Mas va pactar amb Zapatero l’Estatut que s’aprovaria a Madrid a canvi de fer-ne un de més ambiciós al Parlament. Si és així, CIU ha enganyat tothom, se n’ha rigut de la gent i ha humiliat el Parlament. És una vergonya.

 

3 thoughts on “Incomprensible

  1. En aquell moment es va comentar que posiblement el si de Zapatero al concert de l’Estatut era només per al Parlament i que Mas havia acceptat que es retallàs a Madrid a canvi.

    M'agrada

  2. Amb aquest estatut ens jugavem 25 anys del nostre futur. Millorar l’estatut era millorar l’educació dels nostres fills, augmentar el pressupost de sanitat, millorar infraestructures, treure peatges, millorar les comunicacions baixant preus d’ADSL amb una empresa pública, fer que l’aeroport de Barcelona estigues connectat amb el món i no amb Madrid, millorar el finançament dels municipis i que no s’hagin de vendre terres per especular, millorar les universitats i la investigació.

    Fer un salt endavant real.

    Ara …. Votar NO a aquesta ocasió perduda

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s